Alla inlägg den 25 augusti 2012

Av Lisa - 25 augusti 2012 17:28

Blanka ägnade det mesta av gårdagens evighetlånga bilresa åt att be om vatten, meddela att hon var "kississnödig" och att ge min iPhone en grundlig genomgång.
Inte mycket är som det skall i den där luren nu, det vill jag lova.
Det är raderat, omändrat och mycket är försvunnet. Jag har också ca 150 nya, suddiga kort på henne själv och resten av bilen och dess passagerare och inventarier.
Sen försökte hon sig tydligen på en sökning på Wikipedia, undrar vad det var hon ville ta reda på....

Av Lisa - 25 augusti 2012 09:37

Vi släppte ut en tröttmössa och tre minimonster ur bilen igår kl halv elva tillsammans med 10 påsar mat och en hel del bagage.
Efter att ha suttit still och spelat och tittat på film (tack Apple) i extremt många timmar fanns det så att säga en hel del energi att göra slut .Och tydligen görs det bäst med svärd och snabbgående dockvagnar. I krigsform. Andfådda, svettiga och med falsettröst rusade de från låda till låda, rum till rum.
Därefter skulle alla leksaker återupptäckas. Samtliga.
Med tanke på att vi bor i ett renoveringskaos där inget har en naturlig plats utan leksakslådor står bakom soffan och garderober vinglar i badrummet, förvandlades huset ganska omgående till ett inferno av mat, barn, leksaker, väskor occh prylar.

Mitt i detta två hålögda föräldrar med klar insyn i att det kan bli lite att ta tag i fram igenom med hus, jobb och intensiv vardag. Minst sagt. Ingen mjuk övergång från manjana-liv till verklighet här inte.

Efter två timmar däckade dom, lyckligt förvisade att när dom vaknar är det dags att börja röja igen.

Nu rymmer jag till skogs ett tag. Sen är det dags för lite ordning och reda!

Ovido - Quiz & Flashcards