Alla inlägg den 8 juli 2012

Av Lisa - 8 juli 2012 10:52

Jag kan liksom förstå känslan av att sitta där med en enkrona och en dator, titta på dvd-fåran i datorn och bara inte kunna låta bli att se vad som händer om man försöker trycka in pengen. Skillnaden på vuxna och barn är dock att vi inte riktigt vågar. Det gör Rufus. Och han försökte dessutom få ut sin peng igen med ett svärd. Även det kan ju tyckas logiskt sett ur ett barns sätt att se saker. Vad kan man inte lösa med ett svärd?

Så nu låter datorn liksom inte som den skall längre. Den verkar ha ont någonstans. Och det kan man ju också förstå...


Det verkar vara en sån dag idag. Saker och ting blir inte som jag här tänkt mig. Började med att gå upp i grisottan för att dricka kaffe i trädgården, satte mig på en snigeljävel och tappade ut kaffet i knät. Efter det tog jag på mig träningskläder och cyklade till 1,2 mil till närmsta Ica för att köpa Tomatjuice eftersom jag har lovat vänner en riktig brunch idag, med Eggs Benedict och Bloody Mary. Men väl där var visst juicen slut. Det jag önskade mest just då var att jag hade cyklat till den Ica som låg nästnärmast och även att jag hade tagit på mig ett par cykelbyxor. Med skinnflådd rumpa och blodsmak i munnen är jag nu hemma igen. Det får bli Bloody på passerade tomater.


Bloody Mary!

 
 
 
 
 

4 blekselleristjälkar

6 dl tomatjuice

svartpeppar

salt och örtsalt

16 cl vodka (eller mer)

4 cl pressad citron

1 msk pepparrot

1 msk tabasco

2 tsk worchestshiresås



Lägg citron, kryddor, vodka och juice i en kanna med is. Rör om ordentligt. Häll upp i glas, lägg i citronskiva och selleristjälk.


Go!

Ovido - Quiz & Flashcards